جاذبه های گردشگری امارات سال 1403
آبنمای دبی
آبنمای دبی رقص آب با موسیقی است که در دریاچه برج خلیفه در کنار دبی مال قرار گرفته است که ساخت دست انسان می باشد. این آب نما دارای 6600 چراغ در 25 رنگ متفاوت است که طول آن 275 متر است. ارتفاع آب نیز به 150 متر می رسد. هزینه ساخت این آب نما، 800 میلیون درهم، معادل 218 میلیون دلار آمریکا بوده است که به دلیل زیبایی فراوانش، یکی از جادبه های گردشگری دبی محسوب می شود.
آبنمای دبی می تواند آب را با حجم 22000 گالن ( 83000 لیتر ) در هر لحظه در هوا افشانه کند و روبات هایی که می تواند آب را برقصانند. آبنمای دبی شامل بسیاری از نازلهای پرتاب آب اب فشار بالا می باشد. سوپر نازل ها که می توانند آب را تا 76 متر و نازل های افراطی، که می توانند آب را با فشار زیاد ( 152/4 متر ) در هوا پرتاب کنند، مه برابر با ارتفاع یک ساختمان 50 طبقه است پرتاب کنند این فواره در فضایی به وسعت 13 هکتار ساخته شده است.
اجرا ها در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه در ساعت های 13:00 و 13:30 و همچنین از 18:00 تا 23:00 بعد از ظهر به صورت 30 دقیقه یک بار و در جمعه و شنبه نیز ساعت های 13:30 و 14:00 و همچنین از ساعت های 18:00 تا 23:00 برگزار می شود.
مسجد جمیرا دبی
مسجد جمیرا دبی که همانطور که از نام آن مشخص است، در منطقه جمیرا واقع شده است. این مسجد زیبا و. فوق العاده به دلیل سمگ های بی نظیر و ممتازی که در نمای آن استفاده شده و نمونه ای از معماری نوین اسلامی به شمار می رود، یکی از پر بازدید ترین جاذبه های گردشگری دبی محسوب می شود. تصویر این مسجد با یک گنبد 16 متری، دو مناره با ارتفاع 40 متر و نیز منبری شگفت انگیز و مجلل ، به عنوان یکی از نماد های شهر دبی، روی اسکناس های 500 درهمی چاپ شده است.
مسجد جمیرا از نظر خیلی از محلی ها و با خیلی از بازدید کننده ها، زیبا ترین مسجد در دبی است. این مسجد زیبا شباهت بسیار زیادی به مسجد الازهر قاهره دارد که 8برابر بزرگ تر از آن است.
این سازه سنگی در دوران قرون وسطی با توجه به سنت فاطمی ساخته شده است که با دو مناره خود به خوبی توانسته جزئیات ظریف سنگکاری را به همگان نشان بدهد.
این بنای تاریخی و فوق العاده و زیبا در شب ها و با نورپردازی های بسیار زیبا و شگفت انگیز، مکانی دیدنی و بسیار خاص می شود که پیشنهاد می کنیم، دیدن از این مکان زیبا را از دست ندهید.
محله قدیمی بستکیه دبی
محله قدیمی بستکیه در مجاورت موزه دبی در منطقه بردبی و در خیابان فهیدی قرار دارد. خانه هایی با معماری قدیمی و کوچه های باریک و بادگیرهای مرتفع، به خوبی می توانند زندگی مردم در گذشته و بافت قدیمی این شهر را بیان کنند.
بادگیرهای موجود در این منطقه، فقط جنبه تزئینی نداشته است و از آنها برای خنک کردن منازل استفاده می شده است، البته این موضوع تا وقتی بوده است که هنوز از انرژی الکتریکی بهره نبرده بودند.
بزرگی و مساحت این منطقه حدود 38000 هزار متر مربع می باشد، و 52 عدد خانه مسکونی قدیمی و تاریخی دارد. محله بستکیه در سال 1890 میلادی توسط بستکی های مهاجر تاسیس شده است. مصالح ساختمان خانه های محله بستکیه از سنگهای مرجانی که از دریا بیرون می آوردند و گچ و آهک بوده است، در قسمت هایی از این بناها گاهی از ساروج نیز استفاده شده است. همچنین در و پنجره آنها از چوب های قیمیتی "ساج" و "تیک" و دیگر چوب های گران قیمت که از هند و مومباسا وارد می شد، ساخته بودند. همچنین تزئینات و دکورهای دیواری از گچ و شیشه های رنگارنگ ساخته بودند. در بالای خانه هایشان، برج هایی هوایی ساخته بودند بر ای تهویه خانه ها که آن را "البراجیل" می نامند؛ که تلفظ عربی واژه بادگیر، فارسی است. در بیرون خانه ها به هم چسبیده یا به هم نزدیک هستند و کوچه های تنگ و باریک میان خانه ها فاصله انداخته است، بطوریکه در بیشتر اوقات روز اطراف خانه ها سایه بندان است.
موزه دبی
موزه دبی یکی از بناهای تاریخی و بسیار قدیمی می باشد که یکی از بهترین و پربازدید ترین جاذبه های گردشگری دبی به شمار می رود. از آنجایی که سالیانه تعداد زیادی گردشگر و بازدید کننده از مناطق داخل و خارج از امارات به این موزه می آیند، پیشنهاد می کنیم اگر مسافر تور دبی هستید، به این مکان سر بزنید و در این موزه زندگی و تاریخ گذشته این شهر را مشاهده کنید.
موزه دبی در سال 1971 و داخل قلعه فهیدی ساخته شد. این قلعه در سال 1787 میلادی برای محافظت از شهر در برابر دشمنان بنا گردیده است.
مسجد شیخ زائد امارات
مسجد شیخ زائد که در شهر ابوظبی و در کشور امارات قرار دارد، بعد از مسجد الاحرام و مسجد النبی، سومین مسجد بزرگ دنیا است و یکی از جاذبه های گردشگری امارات به شمار می رود.
نام این مسجد از شیخ زائد بن سلطان آل نهیان گرفته شده است که اولین رئیس جمهور کشور امارات و بنیان گذار آن بوده است و در همین مسجد به خاک سپرده شده است. این مسجد به صورت رسمی در ماه رمضان سال 2007 میلادی گشوده شد.
اگرچه ورود افراد غیر مسلمان به مسجد ها در امارات ممنوع است، اما این مسجد استثنا است و ورود گردشگران و بازدید کنندگان آزاد می باشد. روزانه افراد بسیاری به این مسجد بی نظیر و تماشایی می آیند و به احترام این مکان، پوشش اسلامی بر تن می کنند.
هزینه ساخت مسجد شیخ زائد حدود 2 میلیارد و 167 میلیون درهم امارات بوده است. اولین نماز در این مسجد، نماز عید قربان سال 2007 میلادی بود که در آن زمان هنوز بنای مسجد پایان نیافته بود. مسجد روی تپه ای به ارتفاع 9 متر از سطح زمین بنا شده است.
مسجد شیخ زائد امارات
مسجد شیخ زائد که در شهر ابوظبی و در کشور امارات قرار دارد، بعد از مسجد الحرام و مسجد النبی، سومین مسجد بزرگ دنیا است و یکی از جاذبه های گردشگری امارات به شمار می رود.
نام این مسجد از شیخ زائد بن سلطان آل نهیان گرفته شده است که اولین رئیس جمهور کشور امارات و بنیان گذار آن بوده است و در همین مسجد به خاک سپرده شده است. این مسجد به صورت رسمی در ماه رمضان سال 2007 میلادی گشوده شد.
اگرچه ورود افراد غیرمسلمان به مسجد ها در امارات ممنوع است، اما این مسجد استثنا است و ورود گردشگران .و بازدید کنندگان آزاد می باشد. روزانه افراد بسیاری به این مسجد بی نظیر و تماشایی می آیند و به احترام این مکان، پوشش اسلامی بر تن می کنند
شما به این مطلب چه امتیازی میدهید؟
نظرات